Gel jastuci

Gel jastuci su dosta novi na našem tržištu. Udobni su i oblikuju se prema položaju u kojem spavač spava zbog čega daju dobru potporu. Daju udobnost spavanja na vodenom jastuku bez opasnosti da će se probušiti i početi curiti. Gel je otporan na bakterije i grinje pa je zbog toga pogodan i za osobe sklone alergijama.

Mana gel jastuka je u tome što nakon nekoliko godina počinju gubiti prvotni oblik i spljošte se na dijelu na kojem najviše držite glavu.
Nije preporučljiv za osobe koje vole tvrđe jastuke jer spada u mekše jastuke i pruža manje potpore što može dovesti do zdravstvenih problema.Najprikladniji su za spavanje na leđima i boku, a u nižim verzijama i na trbuhu.

NOVO: Krevet s kutijom za posteljinu

Kreveti sa kutijom ili kreveti na podizanje nastali su 60tih godina prošlog stoljeća kao jednostavan i funkcionalan odgovor na praktična pitanja modernog stanovanja.

>> krevet s kutijom za posteljinu

NOVO: Kamel vuneni pokrivač

Kamel vuneni pokrivač Vrhunske deke oplemenjene devinom dlakom izrađene su od dva međusobno spojena sloja najkvalitetnije češljane čiste runske vune s opremom Superwash.

>> kamel vuneni pokrivač