Najskuplji jastuk

Najskuplji jastuci na svijetu Eider down St. Geneve

Dakle tražili smo najskuplji krevet na svijetu kako bismo vidjeli od čega je napravljen i da li je njihova cijena zaista realna. Tvrtka St. Geneye iz s ponosom predstavlja svoje Eiderdown jastuke. Cijenjeni Eider Down jastuci su najmekši i najlakši jastuci na svijetu. Dakle takve jastuke neće pronaći, stoga im je i cijena vrlo paprena. Eiderdown ili u prijevodu paperje, certificirano je kao 100% čisto i ne miješa se s niti jednim drugom sirovinom ili punjenjem.

Punjenje najskupljeg jastuka na svijetu, Eider down je ručno sakupljeno iz gnijezda polarne patke na Islandu. Između poljoprivrednika i pataka koje se tamo hrane stvorena je jedan posebna veza. Patkama nikad nije nanesena šteta, paperje se iz gnijezda sakuplja samo kada su završile sa gniježđenjem i nastavile svoju migraciju. Ova gnjezdilišta, farmeri čuvaju od krivolovaca, jer njihovo paperje je vrlo vrijedno danas.

Najfinije paperje na testovima ima oko 700 ispune snage. No zbog sitnih rupe u klasteru, paperje ima izuzetnu gustoću i izolira na nevjerojatnijih 900 punjenja snage. Ako bi stavili tako malu količinu paperja na svoj ruku ne bi osjećali nikakvu težinu, samo mekanu rastuću toplinu. Vrlo senzacionalno. Eiderdown tj. paperje ima vrlo visoku zonu ugode, puno superiorniju od drugih jastuka. Održava hladnoću kada je vruće a zadržava toplinu kada je hladno.

Nivo čvrstoće jastuka:
Mekani jastuk - ako spavate na trbuhu
Medium srednje mekani jastuk - ako spavate na leđima
Čvrsti jastuk - ako spavate na boku

Eiderdown jastuci su najprikladniji za one koji žele velo mekan a opet prilagođavajući jastuk. Eiderdown jastuci se rade u Kanadi u St. Geneve-u, jastuci se pune ručno, koristeći specijalnu konstrukciju. Takav način punjenja jastuka osigurava i održava paperje unutar jastuka gdje i pripada.

Kvaliteta materijala je zapanjujuće kvalitetna i superiorna te tako je i nastao ovaj Eiderdown St. Geneve jastuk.

St. Geneve koristi samo 360 vlakna stopostotnog egipatskog pamuka u izradi jastuka, kako ih savršeno nadopunili punjenjem.
Ovi jastuci su hipoalergeni.
Cijena ovih jastuka je od 2500 američkih dolara do 3500 dolara.
Jastuci imaju i garanciju od 5 godina.

NOVO: Krevet s kutijom za posteljinu

Kreveti sa kutijom ili kreveti na podizanje nastali su 60tih godina prošlog stoljeća kao jednostavan i funkcionalan odgovor na praktična pitanja modernog stanovanja.

>> krevet s kutijom za posteljinu

NOVO: Kamel vuneni pokrivač

Kamel vuneni pokrivač Vrhunske deke oplemenjene devinom dlakom izrađene su od dva međusobno spojena sloja najkvalitetnije češljane čiste runske vune s opremom Superwash.

>> kamel vuneni pokrivač