Jastuci od poliestera

Jastuci punjeni poliesterom su najčešći na tržištu i nisu jako skupi. Jastuci od poliestera su jastuci punjeni vlaknima poliestera.

Njihova mana je u tome što nisu dovoljno dobra potpora za glavu i vrat, a i u njihovoj unutrašnjosti se vrlo brzo stvaraju kvržice i jame.

Također treba imati na umu da lako upijaju znoj i odumrle stanice kože zbog čega se u njima vrlo brzo nastanjuju bakterije i grinje pa ih treba redovito čistiti.

Da li ste znali da jastuci s punjenjem od poliestera nakon nekoliko godina korištenja teže više nego kada ste ih kupili?! To je upravo zbog velike količine grinja koje ih nastane.

Zato se ne preporučaju osobama sklonima alergijama. Kada se uzme u obzir omjer cijene i vremena trajanja te pružanje nedovoljne potpore, ispadaju kao manje isplativi jastuci od nekih drugih, skupljih, anatomskih vrsta jastuka.

NOVO: Krevet s kutijom za posteljinu

Kreveti sa kutijom ili kreveti na podizanje nastali su 60tih godina prošlog stoljeća kao jednostavan i funkcionalan odgovor na praktična pitanja modernog stanovanja.

>> krevet s kutijom za posteljinu

NOVO: Kamel vuneni pokrivač

Kamel vuneni pokrivač Vrhunske deke oplemenjene devinom dlakom izrađene su od dva međusobno spojena sloja najkvalitetnije češljane čiste runske vune s opremom Superwash.

>> kamel vuneni pokrivač