Mali i veliki jastuci

Relativno novi su na tržištu ali sve popularniji veliki tj. dugački jastuci, širine 35 ili 40 cm i dužine od 160 do čak 200 cm (pod nazivom side pillows ili body pillows).
Proizvođači ih preporučuju kao idealnu potporu svim dijelovima tijela kod spavanja na boku. Često su od finih prilagodljivih punjenja a zbog svoje dužine nude bezbroj mogućnosti.

Preporučljivi su svakako trudnicama kako bi što udobnije spavale u posebno osjetljivom i zahtjevnom razdoblju, također i dojiljama, jer se zbog njihove dužine na takvim jastucima ljepo mogu smjestiti i mama i beba.

Za čitanje i opuštanje na kauču ili fotelji, za dugo sjedenje npr. na putovanju, za sjedenje na podu... ali i za spavanje u krevetu možete se pomoći malim dodatnim jastucima – npr. tvrđim jastučićem za pod leđa ili posebno oblikovanim jastučićima za vrat; ugodno je podignuti noge na veliki jastuk, ili barem staviti mali jastuk pod blago savijena koljena; postoje i duži ili kraći valjkasti jastuci kojima se može poduprijeti leđa kod spavanja na boku i istovremeno na njih osloniti nogu ili ruku… svi su ovi jastuci uvijek dobrodošli!

NOVO: Krevet s kutijom za posteljinu

Kreveti sa kutijom ili kreveti na podizanje nastali su 60tih godina prošlog stoljeća kao jednostavan i funkcionalan odgovor na praktična pitanja modernog stanovanja.

>> krevet s kutijom za posteljinu

NOVO: Kamel vuneni pokrivač

Kamel vuneni pokrivač Vrhunske deke oplemenjene devinom dlakom izrađene su od dva međusobno spojena sloja najkvalitetnije češljane čiste runske vune s opremom Superwash.

>> kamel vuneni pokrivač